Top
 

HVEM ER EBS

EBRAND SERVICES

EBRAND Services er blandt de førende virksomheder inden for domænemanagement. Vi repræsenterer virksomheder på tværs af hele Europa og tilbyder lokal support i de fleste europæiske lande.

EBRAND Service tilbyder en bred portefølje af services, som opfylder ethvert behov for domænemanagement. Vi tilbyder domæneregistrering og centralisering af porteføljer såvel som generhverv og overvågning af domænenavne. På nuværende tidspunkt administrerer vi over 400 danske virksomheders domæneporteføljer.

Vore kunder spænder vidt fra store internationale koncerner til nystartede virksomheder med et behov for at få beskyttet IP-rettigheder. Vi er stolte af, at de alle har tillid til, at vi beskytter deres brands online.

Styrkerne ved EBRAND Service er vores state-of-the-art teknologi og vores team af eksperter, der besidder mere end 70 års erfaring med brand og domænemanagement.

Vores domænemanagementstrategi fokuserer på at bekæmpe cybersquatting og på at fremme virksomheders markedsføring og kommercielle brug af domænenavne. Domænenavne bliver derfor et strategisk aspekt i både beskyttelse af brandet og virksomhedens vækst.

EBRAND Service er underlagt vores moderselskab DCL Group. DCL Group blev dannet i 2000 og er en hurtigt voksende teknologigruppe med hovedsæde i Luxembourg. Den er globalt repræsenteret og består af adskillige kompetenceområder, som alle er relaterede til Internettet, gruppen består af:

Datacenter S.A leverer cloud og datacenterservices internationalt (datacenter.eu).

Domain Tools Inc, som er lokaliseret i Seattle, USA. De er den største leverandør af whois data og overvågning samt undersøgelser af disse data, som bliver brugt af advokatvirksomheder, registrarer og cyberkriminalitetsspecialister verden over.

EBRAND Service Group med lokale virksomheder og IP-eksperter i ni europæiske lande. Vi fokuserer udelukkende på at konsultere virksomheder og administrere disses domæner og andre IP-aktiver.

EuroDNS S.A. er domæneregistrar, som har specialiseret sig i at have en af de største porteføljer af domæneendelser.

Voipgate S.S har fokus på Voice over IP (voipgate.com).

ICANN Accredited

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV