Skip to main content

Domæneovervågning

Omfattende overvågning og research af varemærkedomæner

Ønsker du at vide, om domæner er registreret til tidligere medarbejdere, eller hvilke domæner datterselskaber eller forhandlere har registreret? Vil du gerne holdes opdateret om nyregistrerede eller udløbede varemærkedomæner? Disse spørgsmål kan EBRAND svare på – plus mange andre. Vores overvågningsværktøj og personlige service gør, at vi kan opfylde specifikke kundebehov fuldt ud. Når det gælder domæneovervågning tilbyder vi skræddersyede løsninger til research og analyse af dit varemærkedomæne på et bestemt tidspunkt eller løbende overvågning over en længere periode.

Få et tilbud på domæneovervågning!

360 EBRAND

Vores effektive overvågningsværktøj giver en lang række nyttige resultater til overvågning og research af dit varemærkedomæne

Wildcard-søgning

Ved hjælp af søgemønstret *brand name*.tld kan der søges globalt på domæner med varemærkets navn i enhver position. Det betyder sikker identificering af sammensatte udtryk som f.eks. varemærket efterfulgt af -shop, -sales, -friends, -fans.

Omvendt Whois-søgning

Denne søgefunktion giver mulighed for at lokalisere domæner, hvor indehaverne er identiske. Det betyder, at alle tidligere medarbejderes eller datterselskabers domæner kan findes og konsolideres. Der bruges ejerrelaterede kriterier som f.eks. navn og (e-mail-) adresse som søgebegreber.

Screenshot-historik

Der tages med regelmæssige intervaller et screenshot af hjemmesiden, som gemmes i vores overvågningsværktøj. Disse historiske data kan være nyttige for eksempel som led i retssager i forbindelse med genetablering af markedsdomæner, når det skadelige indhold er blevet slettet.

Trademark Claims Service

Virksomheder, som er registrerede i Trademark Clearinghouse (TMCH), underrettes af ICANN, så snart der registreres et domæne, som indeholder virksomhedens varemærke. Registratoren kan om nødvendigt retsforfølges.