Top

REFERENCER

AIRTOX

“I en hektisk hverdag bliver domænehåndtering ofte nedprioriteret. Derfor lå vores domæner tidligere hos flere forskellige leverandører og vi havde ikke et samlet overblik over hvad vores forskellige selskaber havde registreret. Eller værre endnu – hvilke domæner, som ikke var registreret under vores ejerskab.

EBRAND Services giver os et komplet overblik over hele koncernens porteføljer og vi kan hurtigt lave ændringer – både teknisk og administrativt.

Det er tydeligt, at EBRAND Services forstår mig og min forretning og deres rådgivning er altid meget målrettet vores behov.
Supporten er supereffektiv – de griber hurtigt de bolde, som vi kaster. Sager løses ofte via et opkald/sms – også udenfor for åbningstiden. Kommunikationen er uformel og altid med et smil.

Jeg har givet EBRAND Services adgang til vores domæne e-mail, hvilket gør at de overvåger- og reagerer på henvendelser.”

Henrik Boe Wiingaard-Madsen
Commander in Chief
AIRTOX INTERNATIONAL A/S

LETT

“EBRAND Services imødekommer alle vores behov, og er altid klar med hurtig og hjælpsom respons. Når vi har haft brug for dem, har de hurtigt afhjulpet vores problemer, og har efterfølgende fuldt op og kontaktet os med behjælpelige råd. EBRAND Services er yderst konkurrencedygtige, og yder et højt serviceniveau”.

Niels Ankerstjerne Sloth
Partner, advokat (L)

LETT Advokatpartnerselskab

BRANDHOUSE

“Brandhouse har været kunde hos EBRAND Services siden 2010 – og fra starten har det vigtigste element i samarbejdet været den personlige relation, deres altid hjælpsomme kundeservice og at de rykker hurtigt, når det skal gå hurtigt. Oven i hatten fungerer det administrative webinterface fremragende, når man selv ønsker at konfigurere og håndtere sine domæner”.

Nikolaj Have
Software Development Manager
Brandhouse a/s

CHANTI

“Vi har benyttet EBRAND Services gennem rigtigt mange år. Dette har vi fordi, at deres interface gør det nemt at administrere vores domæner, så vi ikke selv skal bruge tid på det. En anden årsag til, at vi er trofaste kunder hos EBRAND Services, er det personlige forhold vi har fået til deres support. Medarbejderne er søde, imødekommende og altid hjælpsomme. Vi har ingen problemer haft med at få fat på dem, når vi har haft brug for dem”.

Per Søndergaard
CEO
www.chanti.dk

ELVANG

“Vi bruger EBRAND Services fordi I er hurtige og effektive, der altid er orden i tingene og priserne er rimelige – og vi er glade for, at vi har en kontaktperson, der kender os, og derfor også er opmærksom på at give os et tip, når der kommer noget nyt, der evt. kunne have interesse for os – så vi er en endog MEGET tilfreds kunde.”

Kristian Elvang-Gøransson
Advokat
Elvang & Partnere Advokatfirma

H+H

“I en travl hverdag er det nemt, at overse detaljerne omkring de domæner, som vi har registreret i koncernen. Hvad er vigtigt, at forholde sig til og hvilke mails er ligegyldige eller i værste fald spam?

Vi har benyttet EBRAND Services siden 2007 og det vigtigste er, at EBRAND Services fungerer, som et filter, der sorterer overflødig information fra. Vi er trygge omkring vores portefølje – både i forhold til fornyelser og tekniske indstillinger og med EBRAND Services behøver vi ikke, at forstå alting selv. Teamet er altid meget hjælpsomme og løser mange opgaver for os. Og når jeg selv prøver, at sætte mig ind i noget – f.eks. DNS indstillinger, så er de søde til, at forklare og guide mig på rette vej.”

Martin F. Petersen
Group Marketing Manager
H+H International A/S

H2O

“Vi benytter EBRAND Services, grundet at de udbyder en know how vi ikke selv besidder, til en fair pris. De giver et godt overblik, og gør det hele enkelt og meget let forståeligt. Som kunder hos dem, er vores domæne portefølje blevet gjort overskuelig, og den bliver administreret effektivt.”

Christian Trads Hansen
Co-owner
H2O-sportswear A/S

KOMPAN

“Ansvaret for udvikling, implementering og drift af fremsynet digital platform i en global virksomhed kræver stærke og kompetente samarbejdspartnere. Derfor er det vigtigt for mig, at arbejde med seriøse rådgivere, der forstår problemstillingerne omkring online tilstedeværelse. Det kræver et tilsvarende globalt mindset og adgang til dybdegående analyser og redskaber indenfor brand protection, der sikrer, at vi kan reagere proaktivt og hurtigt i alle situationer.

EBRAND Services spænder over alle discipliner – fra marketing og juridiske krav til teknisk setup.
Det er tydeligt, at teamet har arbejdet sammen længe, opgavefordelingen er klar, og der er en stærk backup organisation. Jeg oplever altid en hurtig, effektiv og proaktiv service og personlig support fra EBRAND Services. Kombineret med en god forståelse for min virksomheds markeder og opgaver er det en god partner at have.

At de samtidig er konkurrencedygtige i forhold til andre spillere, der kan administrere globale domæneporteføljer gør at vi giver EBRAND Services de bedste anbefalinger.”

Thomas Esmann
Online Marketing Manager – Group Marketing
KOMPAN A/S

LINAK

“I min tid som EBRAND Services kunde, har jeg nydt rigtigt godt af deres interface. Det er let at bruge, og jeg kan klare det meste selv. Når der har været problemer eller tvivlsspørgsmål, har jeg også nydt godt af deres personlige kontakt. Det har altid været muligt at få hurtigt fat i dem, når jeg har haft brug for dem. Der er altid hurtig og nem hjælp, da de har en dansk support, der gør det hele let forståeligt. Jeg synes det fungerer godt hos EBRAND Services, og har indtil videre været rigtig glad for deres service.”

Frank Neitzel
Corporate Webmaster & Technical Web Manager
LINAK A/S

NORMAL

“Som kunde ved EBRAND Services, er det meget enkelt at være domæneejer. De administrerer vores domæner professionelt, og det er en stor hjælp ikke at skulle bruge tid på alle de tekniske detaljer og krav. Når der har været spørgsmål, har vi modtaget hurtige og forståelige svar, og har let kunnet komme videre. EBRAND Services er også yderst konkurrencedygtige på deres priser”.

Søren Mølgaard Sivebæk
CIO
Normal A/S

POWER A/S

“Power startede i 2015 som Danmarks nye elektronikkæde til glæde for kvalitets- og prisbevidste kunder.
Vi driver butikkerne power.dk, punkt1.dk og expert.dk og i forbindelse med opstart og sammenlægning af virksomhederne har vi sat stor pris på det tætte samarbejde med vores kontaktpersoner hos EBRAND Services.
De, der har været igennem sådan en proces kender udfordringerne med oprydning i domænerne hos flere forskellige udbydere. Det er alt fra oprydning i ejerskab, utilstrækkelige kontaktdetaljer på tidligere medarbejdere og fejlagtige pegninger i DNS’en.
Vi havde flere vanskellige sager i den forbindelse, men EBRAND Services var virkeligt effektive. Mange andre leverandører ville have sendt os en ekstraregning for assistancen, men EBRAND Services klarede det hele, som en del af vores generelle samarbejde.”

Kenneth Nellebjerg
Multichannel Manager
POWER A/S

PRESSALIT

“Vi fik i sin tid anbefalet EBRAND Services, og har siden da været meget tilfredse kunder. De har en glimrende support, og vores samarbejde fungerer rigtigt godt. Vi kan varmt anbefale EBRAND Services, til at varetage administrationen af jeres domæner.”

Olav Andersen
Net-administrator
Pressalit A/S

SPARINVEST

“Min oplevelse som kunde ved EBRAND Services, er kort fortalt at det er nemt. Det er nemt for mig, fordi at det kræver minimal indsats fra min side. Med deres service, har vi samlet alle vores domæner et sted, og de lande der kræver local presence, sørger EBRAND Services ligeledes for. De fornyer mine domæner, og står for al vedligeholdelse. Når jeg selv har haft brug for at lave ændringer, har deres interface ligeledes gjort det nemt. Den er stabil og god, hvilket man ligeledes kan sige om deres service”.

René Steen
Head of IT-Operation, System Administrator
Sparinvest

XL-BYG

“XL-BYG er en meget tilfreds kunde hos EBRAND Services. Vi bruger som regel webinterfacet til at administrere vores domæne portefølje, men hvis behovet for assistance opstår, har vi altid kunnet modtage hjælp via en god betjening. EBRAND Services er yderst stabile, og administrationen og opdateringerne går hurtigt. Yderligere, er EBRAND Services gode til at informere om relevante, nye tiltag inden for området. Det hele er endda til gode og konkurrencedygtige priser.”

Kenneth Yde
Systemadministrator
XL-BYG a.m.b.a

MIGATRONIC

“Vi gør meget brug af EBRAND Services interface, da den er overskuelig og let at benytte. Vi er meget tilfredse med, at EBRAND lytter til forbedringsforslag, så vores samarbejde er blevet endnu stærkere. De har en god support, der er hurtige til at besvare et hvert spørgsmål, og når det virkelig brænder på, så stiller EBRAND Services altid op.”

Claus Hertel
System Administrator

Migatronic A/S

SAMARBEJDSPARTNERE

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV