Skip to main content

Referencer

AIRTOX INTERNATIONAL A/S

Henrik Boe Wiingaard-Madsen, Commander in Chief

I en hektisk hverdag bliver domænehåndtering ofte nedprioriteret. Derfor lå vores domæner tidligere hos flere forskellige leverandører og vi havde ikke et samlet overblik over hvad vores forskellige selskaber havde registreret. Eller værre endnu – hvilke domæner, som ikke var registreret under vores ejerskab.

EBRAND giver os et komplet overblik over hele koncernens porteføljer og vi kan hurtigt lave ændringer – både teknisk og administrativt.

Det er tydeligt, at EBRAND forstår mig og min forretning og deres rådgivning er altid meget målrettet vores behov.
Supporten er supereffektiv – de griber hurtigt de bolde, som vi kaster. Sager løses ofte via et opkald/sms – også udenfor for åbningstiden. Kommunikationen er uformel og altid med et smil.

Jeg har givet EBRAND adgang til vores domæne e-mail, hvilket gør at de overvåger- og reagerer på henvendelser.

Brandhouse A/S

Nikolaj Have, Software Development Manager

I min tid som EBRAND kunde, har jeg nydt rigtigt godt af deres interface. Det er let at bruge, og jeg kan klare det meste selv. Når der har været problemer eller tvivlsspørgsmål, har jeg også nydt godt af deres personlige kontakt. Det har altid været muligt at få hurtigt fat i dem, når jeg har haft brug for dem. Der er altid hurtig og nem hjælp, da de har en dansk support, der gør det hele let forståeligt. Jeg synes det fungerer godt hos EBRAND, og har indtil videre været rigtig glad for deres service.

www.chanti.dk

Per Søndergaard, CEO

Vi har benyttet EBRAND gennem rigtigt mange år. Dette har vi fordi, at deres interface gør det nemt at administrere vores domæner, så vi ikke selv skal bruge tid på det. En anden årsag til, at vi er trofaste kunder hos EBRAND, er det personlige forhold vi har fået til deres support. Medarbejderne er søde, imødekommende og altid hjælpsomme. Vi har ingen problemer haft med at få fat på dem, når vi har haft brug for dem.

Danish Energy Management

Morten Schulze, IT Operations Manager

Jeg har været kunde hos EBRAND i en årrække nu. Jeg sætter pris på det overskuelige men samtidig detaljerede selvbetjeningsmodul, som man selv kan bruge til konfiguration hele døgnet. Men ikke mindst sætter jeg pris på den imødekommende og personlige kontakt med medarbejderne, når der skal løses en lidt mere kompliceret opgave. Jeg har altid fået professionel og vedholdende sparring, så alle opgaver bliver løst til tiden og intet bliver overladt til tilfældighederne.

Dinex A/S

Finn Valther Rasmussen, Head of Operational IT

Vi har arbejdet sammen med EBRAND de seneste 8 år hvor de har varetaget alle Dinex gruppens domæner. Vi fik det sidste franske domæne med i slutningen af 2018 hvor de stod for flytningen og al dialog med den tidligere udbyder.
Det EBRAND gør for os er, at de håndterer alle domæner så vi kan fokusere på andre ting. De er hurtige, professionelle og har en rigtig god personlig betjening (de få gange der har været behov for dialog).
Jeg vil give EBRAND de bedste anbefalinger.

Piper Global Law Firm

Niels Ankerstjerne Sloth, Partner, advokat (L)

EBRAND imødekommer vores behov for hurtig respons og løsning af problemer. De er gode til at følge op på igangværende sager med gode råd og løsningsforslag. EBRAND er yderst konkurrencedygtige, og yder et højt serviceniveau.

Elvang & Partnere Advokatfirma

Kristian Elvang-Gøransson

Vi bruger EBRAND fordi I er hurtige og effektive, der altid er orden i tingene og priserne er rimelige – og vi er glade for, at vi har en kontaktperson, der kender os, og derfor også er opmærksom på at give os et tip, når der kommer noget nyt, der evt. kunne have interesse for os – så vi er en endog MEGET tilfreds kunde.

H2O-sportswear A/S

Christian Trads Hansen, Co-owner

Vi benytter EBRAND, grundet at de udbyder en know how vi ikke selv besidder, til en fair pris. De giver et godt overblik, og gør det hele enkelt og meget let forståeligt. Som kunder hos dem, er vores domæne portefølje blevet gjort overskuelig, og den bliver administreret effektivt.

H+H International A/S

Martin F. Petersen, Group Marketing Manager

I en travl hverdag er det nemt, at overse detaljerne omkring de domæner, som vi har registreret i koncernen. Hvad er vigtigt, at forholde sig til, og hvilke mails er ligegyldige eller I værste fald spam?

Vi har benyttet EBRAND siden 2007 og det vigtigste er, at EBRAND fungerer, som et filter, der sorterer overflødig information fra. Vi er trygge omkring vores portefølje - både i forhold til fornyelser og tekniske indstillinger og med EBRAND behøver vi ikke, at forstå alting selv. Teamet er altid meget hjælpsomme og løser mange opgaver for os. Og når jeg selv prøver, at sætte mig ind i noget - f.eks. DNS indstillinger, så er de søde til, at forklare og guide mig på rette vej.

LINAK A/S

Frank Neitzel, Corporate Webmaster & Technical Web Manager

I min tid som EBRAND kunde, har jeg nydt rigtigt godt af deres interface. Det er let at bruge, og jeg kan klare det meste selv. Når der har været problemer eller tvivlsspørgsmål, har jeg også nydt godt af deres personlige kontakt. Det har altid været muligt at få hurtigt fat i dem, når jeg har haft brug for dem. Der er altid hurtig og nem hjælp, da de har en dansk support, der gør det hele let forståeligt. Jeg synes det fungerer godt hos EBRAND, og har indtil videre været rigtig glad for deres service.

Migatronic A/S

Claus Hertel, System Administrator

Vi gør meget brug af EBRAND interface, da den er overskuelig og let at benytte. Vi er meget tilfredse med, at EBRAND lytter til forbedringsforslag, så vores samarbejde er blevet endnu stærkere. De har en god support, der er hurtige til at besvare et hvert spørgsmål, og når det virkelig brænder på, så stiller EBRAND altid op.

Normal A/S

Søren Mølgaard Sivebæk, CIO

Som kunde ved EBRAND, er det meget enkelt at være domæneejer. De administrerer vores domæner professionelt, og det er en stor hjælp ikke at skulle bruge tid på alle de tekniske detaljer og krav. Når der har været spørgsmål, har vi modtaget hurtige og forståelige svar, og har let kunnet komme videre. EBRAND er også yderst konkurrencedygtige på deres priser.

POWER A/S

Kenneth Nellebjerg, Multichannel Manager

Power startede i 2015 som Danmarks nye elektronikkæde til glæde for kvalitets- og prisbevidste kunder.
Vi driver butikkerne power.dk, punkt1.dk og expert.dk og i forbindelse med opstart og sammenlægning af virksomhederne har vi sat stor pris på det tætte samarbejde med vores kontaktpersoner hos EBRAND.
De, der har været igennem sådan en proces kender udfordringerne med oprydning i domænerne hos flere forskellige udbydere. Det er alt fra oprydning i ejerskab, utilstrækkelige kontaktdetaljer på tidligere medarbejdere og fejlagtige pegninger i DNS’en.
Vi havde flere vanskellige sager i den forbindelse, men EBRAND var virkeligt effektive. Mange andre leverandører ville have sendt os en ekstraregning for assistancen, men EBRAND klarede det hele, som en del af vores generelle samarbejde.

Pressalit A/S

Olav Andersen, Net-administrator

Vi fik i sin tid anbefalet EBRAND, og har siden da været meget tilfredse kunder. De har en glimrende support, og vores samarbejde fungerer rigtigt godt. Vi kan varmt anbefale EBRAND, til at varetage administrationen af jeres domæner.

Sparinvest

René Steen, Head of IT-Operation, System Administrator

Min oplevelse som kunde ved EBRAND, er kort fortalt at det er nemt. Det er nemt for mig, fordi at det kræver minimal indsats fra min side. Med deres service, har vi samlet alle vores domæner et sted, og de lande der kræver local presence, sørger EBRAND ligeledes for. De fornyer mine domæner, og står for al vedligeholdelse. Når jeg selv har haft brug for at lave ændringer, har deres interface ligeledes gjort det nemt. Den er stabil og god, hvilket man ligeledes kan sige om deres service.

XL-BYG a.m.b.a.

Kenneth Yde, Systemadministrator

XL-BYG er en meget tilfreds kunde hos EBRAND. Vi bruger som regel webinterfacet til at administrere vores domæne portefølje, men hvis behovet for assistance opstår, har vi altid kunnet modtage hjælp via en god betjening. EBRAND er yderst stabile, og administrationen og opdateringerne går hurtigt. Yderligere, er EBRAND gode til at informere om relevante, nye tiltag inden for området. Det hele er endda til gode og konkurrencedygtige priser.

Samarbejdspartnere