Skip to main content

Hvem er vi?

EBRAND er én af de større europæiske aktører inden for domænenavne på internettet og har været det siden 2006.

EBRAND tilbyder helhedsløsninger for virksomheder, så de nemt, enkelt og pragmatisk kan oprette, udvikle og beskytte deres domænenavne og brands på internettet.

EBRAND startede som erhvervsafdeling hos registratoren EuroDNS men har i dag kontorer i Belgien, Danmark, Frankrig, Tyskland, Luxemburg, Holland, Spanien, Sverige og Storbritannien. Hvert kontor har sine egne juridiske eksperter og eksperter indenfor domænenavne, som kan betjene jer på jeres eget sprog. Og vi planlægger at udvide vores forretning, da vi mener, at globale problemer skal løses lokalt.

Vi er en privatejet virksomhed, som drives af mennesker, som altid sætter kunden først. Hos EBRAND er der 60 eksperter, som i gennemsnit har 10 års erfaring inden for domænenavne, og som kan agere på flere end 15 sprog.

Om det drejer sig om at beskytte domænenavne, rydde forfalskninger på internettet af vejen eller at holde cyberkriminalitet i skak, stiller EBRAND midlerne og mulighederne til rådighed for bekæmpelse med kraftige, tilgængelige og effektive værktøjer.

120

Antal medarbejdere hos EBRAND / Namespace

10

Vores eksperters gennemsnitlige brancheerfaring i år

15

Sprog, som vi kan kommunikere på

Har sin oprindelse i Luxemburg

EBRAND er en del af Namespace, som er en teknologigruppe med fokus på internettet.

Namespace Group