DOMAIN RADAR

Avanceret varslingssystem til overvågning af domæner og hostnavne

XRAY Radar er designet til sikkerhedseksperter, der har brug for rettidige og brugbare domænedata, og er den mest omfattende platform til bekæmpelse af ondsindet domænebrug som f.eks. phishing-angreb og uautoriserede registreringer. Meget konfigurerbare overvågningsmekanismer og advarsler sikrer brugervenlighed i alle scenarier.

GRATIS DEMO

Udvidelse af angrebsfladen

Behandling af store datamængder

Platforme behandler en stadig større mængde følsomme oplysninger, lige fra navn og e-mailadresse til kreditkortoplysninger.

Virksomheder på nettet

I dag tilbyder de fleste virksomheder og myndigheder personlige onlinetjenester til deres brugere, og deres medarbejdere samarbejder via e-mail.

Hjemmearbejde / Pandemi

Hjemmearbejde, som skyldtes pandemien, ændrede samarbejdsvanerne til at fokusere på onlinearbejde, hvilket skaber nye sikkerhedstrusler.

Overvågningsmetode

Kontinuerlig overvågning af en række forskellige datakilder for at sikre de hurtigste og mest præcise opdagelser.

Søgeordsbaseret

Baseret på søgeordsforskning, hvilket betyder, at systemet scanner kilderne for at finde alt, der er relateret til søgeordet.

Variationsstrategier

For at udvide omfanget af undersøgelsen og opdage flere potentielle svindelnumre kan der anvendes flere variationsstrategier på søgeordet f.eks. typografiske fejl.

Flere datakilder

Søgninger udføres på tværs af flere datakilder, der løbende overvåger tilstedeværelsen af søgeordet eller dets variationer.

Granulære konfigurationsmuligheder

Sorter støjen fra de fundne resultater / søgninger ved at filtrere irrelevante resultater fra og fokusere på de rigtige prioriteter.

Inkluderings/udelukkelseslister

For at raffinere søgeresultaterne kan overvågningen udvides med en include- og exclude-liste, som hjælper med at forfine de brede resultater.

Skjul specifikke variationer

Begræns de falske positive resultater i forbindelse med generiske søgeord ved at skjule specifikke variationer.

Fokus på specifikke TLD’er

Fokuser registreringerne på et bestemt sæt topdomæner og ignorer resten. (nationalt, regionalt brand).

Begræns afstanden

Begrænser opdagelserne til kun at omfatte nøjagtige match, wildcards eller sæt en grænse for hvor forskellige de må være fra søgeordet præcist.

Domæne / Hostnavnet

Der kan foretages opdagelser på domæne- og/eller underdomæneniveau. Du kan vælge, hvad der fungerer bedst for dig.

Opdagelser henover flere kilder

Find alle domæner og hostnavne, der er relateret præcist eller tæt forbundet med dit brand, i et væld af datakilder

System til domænenavne

Find domænenavne fra forskellige kilder som Registry Zone File, Open Data Archives, Passive DNS og andre ekstrapolationsmetoder.

SSL-certifikater

Overvåger Certificate Transparency Logs for at opdage værtsnavne, der udgiver sig for at være dit brand på domæne- og subdomæne niveau.

Partnernetværk

Gennem en liste over datapartnerudbydere sørger vi for, at vi vender hver en sten for at maksimere opdagelsesraten.

Kategorier af variationsstrategier

Kontroller, hvordan variationer af dit søgeord genereres, og vælg de strategier, der passer til dine brugssituationer.

Wildcard

Strategier, der fokuserer på søgeordet uden variation, men med sæt af præfikser og suffikser, for at dække over Combo-squatting-angreb.

Lighed

Genererede variationer af søgeordet der ligner hinanden eller lyder ens, for at opdage angreb som homoglyffer, homografer og dobbeltgængerdomæner.

Typografisk

Genererer variationer baseret på tastaturtasternes nærhed og almindelige stavefejl på forskellige tastaturlayouts for at opdage typo-squatting.

Meddelelser og integrationer

Kontroller, hvordan variationer af dit vigtigste søgeord genereres, og vælg de strategier, der passer til dine anvendelsesområder.

Meddelelser pr. e-mail

Meddelelser sendes enten ved opdagelse eller samlet hver time, dag, uge eller måned. Resultaterne vises i en e-mail med valgfri vedhæftning af dataene i CSV, et regneark eller en PDF-fil som bilag.

Analyse

Fundne domæner kan analyseres i EBRAND 360 - vores proprietære platform, som leverer udvidede oplysninger som DNS-poster, IP-adresser, WHOIS-data, omdirigeringer og meget mere.

Du kan også bede vores eksperter om at analysere og anbefale yderligere skridt.

You can also ask our experts to analyze and recommend further steps.