Skip to main content

Vi er glade for at kunne meddele, at vores virksomhed har taget det strategiske skridt til at blive en af de stiftende partnere i ScamAdviser.

Scamadviser hjælper forbrugerne med at træffe beslutninger ved at klassificere websteder med en Trust Score. Algoritmen anvender 40 uafhængige datakilder – fra webserverens IP-adresse, tilgængeligheden af kontaktoplysninger på webstedet, URL-adressens alder, vurderinger på anmeldelsessider og mange flere. Hver måned hjælper tjenesten over 3 millioner forbrugere med at finde ud af, om et websted er legitimt eller et muligt svindelnummer.

Partnerskabet med ScamAdviser gør det muligt for EBRAND at bekæmpe svindel mere effektivt. Virksomheden bruger data indsamlet af sin partner til beskyttelse mod forfalskninger. – Det er en naturlig synergi for os at bringe begge tjenester sammen på en integreret måde, som vil være til gavn for vores kunder – siger Lutz Berneke, CEO for EBRAND Services. – Vi håber også at kunne udvide vores viden om onlineovertrædelser. Jeg er sikker på, at denne alliance vil udmønte sig i en komplet løsning, da vores mål supplerer hinanden.

EBRAND

Author EBRAND

More posts by EBRAND