Skip to main content

Online sikkerhed

I kan sikre jeres onlinebetalinger og jeres kundedata ved hjælp af et SSL-certifikat

Et SSL-certifikat er en datafil, som binder en kryptografisk nøgle til virksomhedens data. Den aktiverer HTTPS-protokollen og viser en hængelås i browseradresselinjen, så jeres besøgende kan se, at websitets adresse er godkendt, og at alle transaktioner er krypterede og fortrolige.

LÆS MERE OM SSL

Hvad kan vi hjælpe med?

Benytter I EBRAND, leveres jeres SSL-certifikater af GlobalSign, den verdenskendte valideringsmyndighed, som sikrer datastrømmene mellem jeres website og jeres brugere.

Certifikat for domænevalidering

Certifikat for domænevalidering
Ideelt for blogs, sociale netværk og personlige websites. Dette er et hurtigt, prisvenligt og automatiseret certifikat. Det kan benyttes til at sikre jeres website på ganske få minutter, når I aktiverer HTTPS-protokollen og hængelåsikonet. Certifikatet er en garanti for de besøgende på jeres website, som viser, at I tager deres sikkerhed alvorligt.

Godkendelsescertifikat for organisationer

Godkendelsescertifikat for organisationer
Ideelt for erhvervswebsites. Certifikatet bekræfter straks virksomhedens ægthed, samtidig med at websitet beskyttes af HTTPS-protokollen og hængelåsen. Det kan f.eks. integrere navnet på jeres virksomhed i jeres websites stempel for at styrke de besøgendes tillid. De besøgende kan se virksomhedens identitet på skærmen, som bevis for, at websitet er legitimt og ikke et, der udgiver sig for at være jeres website.

Udvidet valideringscertifikat

Udvidet valideringscertifikat
Ideelt til e-handels- eller bankwebsites. Dette certifikat giver jeres website den højeste form for sikkerhed, der er tilgængelig i dag. Det aktiverer den grønne adresselinje, HTTPS-protokollen, hængelåsen og viser navnet på jeres virksomhed. Disse synlige sikkerhedssymboler garanterer websitets ægthed og øger de besøgendes tillid væsentligt, især ved onlinekøb.

Wildcard

Wildcard
Ideelt til beskyttelse af sikkerheden på jeres primære domænenavn samt sikkerheden på et ubegrænset antal underdomæner og tilknyttede servere. Wildcardet er tilgængeligt for domæne- og organisationsvalidering. Det er den bedste løsning for dem, der har flere sider, websites og servere, der alle skal beskyttes under et enkelt rod-domænenavn.

Fordele

Højeste sikkerhedsniveau

EBRAND har valgt GlobalSign som deres certifikat-partner. GlobalSign har mere end 15 års erfaring på dette marked og har allerede leveret flere end 2,5 mio. SSL-certifikater på verdensplan. GlobalSign SSL-certifikater leveres kun efter forudgående omfattende og gennemgribende undersøgelser.

Et optimeringsaktiv

Et SSL-certifikat er en enkel og effektiv måde at forbedre jeres internetreferencer på. Eftersom sikkerhed på et website i dag er et kriterie, som søgemaskiner bruger for at klassificere placering på internettet, forbedrer I jeres synlighed, samtidig med at I beskyttes mod phishinglignende angreb.

Simplificeret styring

At centralisere SSL-certifikater og domænenavne hos EBRAND gør dem så meget lettere at håndtere på daglig basis. I skal blot benytte ét enkelt interface til at styre alle jeres tekniske ændringer. Vi sender jer en samlet faktura hvert kvartal for vores ydelser.