Skip to main content

Professionelle DNS-tjenester

EBRAND’s Anycast DNS-løsning giver hurtige DNS-svar over hele verden. Sådan kan dit website nyder godt af vores DNS:

  • Meget høj tilgængelighed
  • Stor ydeevne og pålidelighed
  • Avanceret, integreret sikkerhed
Kontakt os

Hvorfor en DNS-håndteringsløsning?

Solide, pålidelige DNS-håndteringstjenester er afgørende for ydelsen af dit website og din e-mail. Som virksomhedsejer ønsker du, at dit website skal være tilgængeligt, hurtigt, pålideligt og sikkert, og det er det, som en professionel DNS-løsning bør tilbyde i dag.

De vigtigste fordele ved en professionel DNS-løsning

Vi mener, at en robust, administreret DNS-løsning som minimum bør indeholde følgende funktioner:
100 % tilgængelighed

Hvis dit website ikke kan tilgås på grund af DNS, som ikke er tilgængelig, betyder det, at du mister forretning. En redundant professionel DNS-løsning giver 100 % tilgængelighed.

Høj hastighed

Hastighed og ydeevne betyder noget online. Brugere er ikke særlig tålmodige, så enhver forsinkelse af dit website kan skade din forretning. En god DNS-løsning forbedrer dit website indlæsningshastighed betydeligt.

Integreret sikkerhed

For at beskytte mod DDOS angreb er DNSSEC med et enkelt klik og to-faktor-godkendelse sikkerhedsforanstaltninger, som professionelle DNS-tjenester bør omfatte i dag.

EBRANDs DNS-løsning tilbyder alle disse vigtige funktioner og omfatter endnu flere tjenester, så du får en komplet pakke.

Leder du efter en anden DNS-udbyder?

Du leder måske efter et alternativ til din nuværende DNS-udbyder. Der er mindst to grunde til, at virksomheder skifter til EBRAND. Se, om disse også gælder for din situation.
DNS-udbyder ophører med at levere tjenester

For nogle DNS-udbydere, hvis DNS-tjeneste ikke er kernen i deres forretning, er det ikke en prioritet at holde sig ajour med den seneste udvikling, hvilket let kan resultere i, at tjenesten helt ophører.
Dette skete, da Oracle overtog DNS-tjenesteudbyderen Dyn i 2016 og indstillede Dyns zone services og sekundær DNS, hvilket efterlod kunderne på udkig efter alternativer.

Hvis din nuværende udbyder ikke længere tilbyder de DNS services, du ønsker, er EBRAND DNS-løsningen et godt alternativ.

Kontakt os
DNS-udbyder hæver priserne

Heldigvis er mange virksomheder tilfredse med deres nuværende DNS-udbyder, der betjener og beskytter deres online tilstedeværelse. Men hvad nu, hvis din DNS-udbyder hæver sine priser, og du ser dine omkostninger stige?
I et sådant tilfælde bør du måske kigge efter en pålidelig, omkostningseffektiv alternativ DNS-udbyder.

EBRANDs DNS-tjeneste er et sådant alternativ med udvidede DNS-tjenester og gennemsigtig prissætning.

Tjek vores DNS-løsninger og priser for at vælge den bedste løsning for din virksomhed, eller kontakt os for at få mere at vide.

Kontakt os

Vores DNS-løsning

EBRAND tilbyder en meget komplet, sikker og kraftfuld DNS-løsning til virksomheder. Som du kan forvente af en professionel DNS-leverandør, går vi længere end konkurrenterne for at beskytte din online tilstedeværelse.
Anycast DNS

Ved at bruge Anycast DNS-netværk til vores DNS-tjeneste forbedres websites ydeevne, da trafikken dirigeres til den nærmeste server, hvilket øger tilgængeligheden og forbedrer pålideligheden.

ISO 27001-certificeret

EBRAND er ISO 27001-certificeret, hvilket betyder, at vi har et informationssikkerhedsstyringssystem, der sikrer, at dine data er sikre.

Sikkerhed

DDoS-beskyttelse
Reducerer risikoen for DDoS-angreb og sikrer oppetid

DNSSEC med ét klik
Nem DNSSEC-opsætning for at beskytte mod DNS-spoofing

To-faktor-godkendelse (2FA)
Forbedret sikkerhed for at beskytte adgangen til DNS-konfigurationen

Rollebaseret DNS-styring
Definer, hvem der har adgang til hvilke dele af DNS-konfigurationen

Kontrol af ændringsstyring
Forhindrer DNS-ændringer uden en autoriseret godkendelse (4/6-øjneprincippet)

Beskyttelse af e-mail-DNS
Definer, hvem der kan sende e-mails fra dit domæne, med en digital signatur osv.

Beskyttelse af DNS CAA-rekord
Definerer, hvem der kan udstede et SSL-certifikat på dine vegne

Prisfastsættelse af vores DNS-løsning

De fleste DNS-udbydere kræver et stort abonnementsgebyr for deres DNS-tjenester. Men ikke EBRAND. Vores filosofi er at tilbyde en god og sikker online tilstedeværelse, og derfor tilbyder vi to forskellige prismuligheder for vores DNS-løsning. Tjek begge muligheder og find den, der bedst opfylder dine behov.
Gratis DNS-tjenester med domæner

Domæner, der er registreret hos EBRAND Services, nyder gratis godt af vores avancerede, professionelle DNS-administrationsplatform. Du betaler kun for domænet, og du bliver ikke opkrævet ekstra for DNS servicen.
Hvis du er interesseret i at overføre din domæneportefølje og drage fordel af vores DNS-services, så kontakt os for at komme i gang.

Kontakt os
Et fast gebyr for kun DNS

Hvis du vælger den fulde DNS-pakke uden at registrere dine domæner hos EBRAND, betaler du et fast gebyr, som ikke er relateret til antallet af DNS-forespørgsler, du sender.
Dette er den perfekte løsning, hvis du endnu ikke ønsker at migrere din nuværende domæneportefølje til EBRAND Services.

Kontakt os

Ofte stillede spørgsmål om DNS

Hvad er DNS?

DNS (Domain Name Service) konverterer et menneskeligt læsbart domænenavn (som www.EBRAND.com) til en IP-adresse (som 10.20.30.40), der bruges af computere og systemer. Det er i princippet en stor database med alle domænenavne og deres IP-adresser, som er gemt på navneservere.

Hvorfor har jeg brug for en DNS-løsning?

Uden en DNS vil dit domæne ikke være tilgængeligt, og dit website vil ikke blive indlæst. Men der er andre argumenter for at bruge en robust DNS-løsning:

  • Forbedre ydeevnen ved at reducere indlæsningstiden
  • Beskyt dit website ved at sikre, at domænet tilknyttes den korrekte IP-adresse
  • Forbedre tilgængelighed og pålidelighed. Vores Anycast DNS finder og indlæser fra den nærmeste navneserver
  • Forbedre sikkerheden ved at begrænse uautoriseret adgang, reducere risikoen for spoofing og tilføje beskyttelse mod DDoS- og phishing-angreb.

Hvorfor er DNS vigtigt for min virksomhed?

Onlinevirksomheders succes afhænger i høj grad af tilgængeligheden og hastigheden af deres websites. En god DNS-løsning øger ydeevnen, øger sikkerheden på dit website og forbedrer tilgængeligheden og pålideligheden.

Det hjælper din virksomhed til at fokusere på det, du er bedst til: at drive din virksomhed.

Hvad er Anycast DNS?

Anycast DNS er en protokol, der sikrer, at alle dine DNS-poster er spredt på navneservere over hele verden, så trafikken altid ledes til den server, der er tættest på din bruger. Dette redundante system sikrer høj ydeevne og høj tilgængelighed, hvilket gør det til et must-have for en pålidelig onlinetilstedeværelse for både virksomheder og enkeltpersoner.

Hvad er DNSSEC?

DNSSEC står for Domain Name System Security Extensions og er et sæt sikkerhedsprotokoller til forbedring af DNS-søgningen. Det ekstra sikkerhedslag omfatter en digital signatur, der beskytter besøgende på website mod falske DNS-omdirigeringer.
DNSSEC sikrer, at når en bruger ønsker at besøge et website, bliver han omdirigeret til det verificerede, korrekte website og ikke til et falsk erstatningswebsite.

Hvad er et DNS DDOS-angreb, og hvordan virker beskyttelsen?

Ved et DNS DDoS-angreb (Distributed Denial of Service-angreb, også kaldet DNS-flood) sendes der mere trafik til en DNS-server, end den kan håndtere. Dette hindrer serveren i at behandle de legitime DNS-anmodninger og lede disse anmodninger til det rigtige website.

Anycast DNS-infrastrukturen er med til at beskytte DNS-serverne mod DDoS-angreb.

Hvad står DNS CAA for?

DNS CAA-posten (Certification Authority Authorization) angiver, hvilke certifikatudstedere, der har tilladelse til at udstede certifikater for et bestemt domæne. Dette sikrer, at et website har et gyldigt certifikat, hvilket yderligere beskytter brugerdata.