Australien lancerer .AU i 2020!

By september 6, 2019Domains

Den australske domænemyndighed – auDA (.au Domain Administration Ltd) – har offentliggjort, at åbningen for registreringer af domænenavne med .AU-endelsen, er blevet fastlagt til at finde sted i første halvdel af 2020.

Lanceringen, der har været planlagt og udsat over adskillige omgange, kommer til at give interesserede brugere mulighed for at drage nytte af de mange fordele forbundet med at bruge et .AU-domænenavn. Således udtaler auDA.

Det har taget næsten 10 år at sikre en effektiv åbning af .AU-endelsen. Domænemyndigheden har med andre ord truffet alle nødvendige foranstaltninger for at sikre, at lanceringen finder sted i overensstemmelse med bedste praksis – i forhold til både sikkerhed og effektivitet.

Inden den generelle åbning for registrering af domæner med .AU-endelsen finder sted for den brede offentlighed, vil indehavere af .COM.AU domænenavne få en særlig periode på 6 måneder, hvor de vil være i stand til at registrere deres domænenavne direkte under .AU.

Domænemyndigheden udspecificerer dertil, at registreringen af et .AU-domænenavn vil blive åbnet eksklusivt for virksomheder, privatpersoner samt organisationer, der kan bevise en australsk tilstedeværelse. Der forefindes ingen yderligere adgangskrav.

EBRAND vil offentliggøre den præcise plan for lanceringen, så snart den er blevet endeligt fastlagt af den australske domænemyndighed. Indtil da er .COM.AU fortsat den endelse, der er tilgængelig for virksomheder, der opfylder følgende betingelser: De er enten en lokal virksomhed eller er indehavere af et varemærke, der er registreret i Australien.

Kontakt os endelig for yderligere informationer.

EBRAND

Author EBRAND

More posts by EBRAND